Arany felvásárlás - gyors arany eladás korrekt áron!

Az arany eladás az egyik legkézenfekvőbb megoldás, ha extra bevételre, azonnali készpénzre van szüksége. Cégünk hosszú évek óta foglalkozik arany felvásárlással – szakértő kollégáink precízen felmérik aranya értékét és korrekt árat fizetnek érte!
Ez a különleges fém szó szerint már ősidők óta óriási figyelemnek örvend kinézete és kiváló tulajdonságai miatt. Bányászata az őskor óta folyik, értéke pedig – kilengésekkel ugyan -, de folyamatosan növekszik. Ez leginkább annak köszönhető, hogy egyre nehezebben és kevesebb aranyat sikerül a felszínre hozni. Az arany tehát kétségtelenül egy értékes fém, amelyet most Ön is készpénzre válthat arany felvásárlás szolgáltatásunkon keresztül.
Mielőtt belevág az arany eladásba, fontos tisztában lennie annak értékével. Az arany eladás után járó összeget elsősorban az arany tisztasága határozza meg. Az aranyról fontos tudni, hogy kiválóan ötvözhető más fémekkel. Ha például ékszert készítenek belőle, akkor annak függvényében, milyen színű és milyen célra tervezik, különböző más fémekkel ötvözik. Minél tisztább az arany, annál magasabb a karát értéke – a tiszta arany 24 karátos. Arany felvásárlásnál a legmagasabb összeget ezért tudunk biztosítani. (A karát egyébként a szentjánoskenyérfa termésének görög szavából származik, melyet súlymérésre használtak.)
Miért érdemes hozzánk fordulni arany eladással kapcsolatban?
Nagyon sokan rögtön az első ékszerboltoshoz vagy zálogoshoz fordulnak, ha azonnal készpénzre akarják váltani régi, nem használt arany ékszereiket, örökölt dísztárgyaikat, evőeszközeiket. Fontos tudni, hogy ezeken a helyeken jóval alacsonyabb árat fizetnek érte, mint amennyit valójában ér. Munkatársaink pontosan meghatározzák, felbecsülik a behozott arany tárgyak értékét és reális ajánlatot adnak értük.
Nem számít, ha törött, nem probléma, ha sérül vagy elkoszolódott - cégünk szinte kivétel nélkül minden aranyat felvásárol! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére – forduljon hozzánk bizalommal!

Rólunk mondták
Üzletünk azonnali készpénzfizetéssel vásárol mindenféle arany és ezüst tárgyakat, illetve ékszereket.
Szakképzett kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, üzletünkben teljes diszkrécióval. Akár értékbecsléssel kapcsolatban is. Az ékszer tört illetve fazon felvásárlási árát minden esetben egyedi felmérés alapján történik.

+36202290986
Arany felvásárlás - gyors arany eladás korrekt áron